Zachycení ženské krásy ve fotografii - Jenková, Eliška (2021)
Tato bakalářská práce si klade za cíl provést čtenáře vývojem zachycení ženské krásy ve fotografii a přiblížení fotografických žánrů akt, glamour a boudoir. Teoretická část by měla čtenáři představit vývoj a historii nahé fotografie a vysvětlit, jak probíhá postup při fotografování a práci s modelkou. V praktické části poté porovnává, jak fotografie jednotlivých žánru vznikají, a jak rozdílně působí na respondenty.