Zachycení ženské krásy ve fotografii - Jenková, Eliška; Krsek, Libor, 1979-; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce si klade za cíl provést čtenáře vývojem zachycení ženské krásy ve fotografii a přiblížení fotografických žánrů akt, glamour a boudoir. Teoretická část by měla čtenáři představit vývoj a historii nahé fotografie a vysvětlit, jak probíhá postup při fotografování a práci s modelkou. V praktické části poté porovnává, jak fotografie jednotlivých žánru vznikají, a jak rozdílně působí na respondenty.
Vedoucí práce: Libor Krsek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses