Dopady pandemie Covid-19 na korejský automobilový průmysl - Zatloukalová, Anna; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce se zabývá dopady pandemie Covid-19 na jihokorejský automobilový průmysl. Hlavním cílem práce je identifikovat dopady pandemie Covid-19 na automobilový průmysl Jižní Koreje, a to na základě analýzy prodejů a produkce automobilového průmyslu, srovnání vývoje během finanční krize v letech 2008 a 2009 a analýzy finančních ukazatelů vybraných automobilových výrobců. V první kapitole jsou uvedeny zdroje dostupné k tématu práce a popis metod použitých v práci. Druhá kapitola se již věnuje Jižní Koreji a jejímu automobilovému průmyslu. Třetí kapitola obsahuje samotné analýzy a identifikaci dopadů pandemie Covid-19 na automobilový průmysl.
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses