Insolvenčné právo počas pandémie COVID-19 vo vybraných krajinách - Rybovič, Ján (2021)
Táto diplomová práca je zameraná na problematiku insolvenčného práva počas pandémie COVID-19 v Nemeckej spolkovej republike a Ruskej federácii. Samotná práca sa skladá z úvodu, štyroch hlavných kapitol a záveru, pričom obsahuje teoretickú aj praktickú časť. Prvá kapitola sa zaoberá historickým vývoj insolvenčného práva v Nemeckej spolkovej republike a Ruskej federácii. Druhá kapitola zase detailne popisuje legislatívne úpravy insolvenčného práva počas pandémie COVID-19 v Nemeckej spolkovej republike. Tretia kapitola tiež detailne popisuje legislatívne úpravy insolvenčného práva počas pandémie COVID-19, ale tentokrát v Ruskej federácii. Štvrtá kapitola sa zameriava na účinnosť moratória v Nemeckej spolkovej republike a Ruskej federácii po praktickej stránke.