Insolvenčné právo počas pandémie COVID-19 vo vybraných krajinách - Rybovič, Ján; Moravec, Tomáš, 1983-; Zezulka, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Táto diplomová práca je zameraná na problematiku insolvenčného práva počas pandémie COVID-19 v Nemeckej spolkovej republike a Ruskej federácii. Samotná práca sa skladá z úvodu, štyroch hlavných kapitol a záveru, pričom obsahuje teoretickú aj praktickú časť. Prvá kapitola sa zaoberá historickým vývoj insolvenčného práva v Nemeckej spolkovej republike a Ruskej federácii. Druhá kapitola zase detailne popisuje legislatívne úpravy insolvenčného práva počas pandémie COVID-19 v Nemeckej spolkovej republike. Tretia kapitola tiež detailne popisuje legislatívne úpravy insolvenčného práva počas pandémie COVID-19, ale tentokrát v Ruskej federácii. Štvrtá kapitola sa zameriava na účinnosť moratória v Nemeckej spolkovej republike a Ruskej federácii po praktickej stránke.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses