Marketingová strategie firmy Gymbeam při vstupu na český trh - Šmucr, Jakub; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Cílem diplomové práce je analyzovat vstup společnosti Gymbeam na český trh. První část práce je věnována rešerši stávající literatury. Ve druhé části je nejprve provedena analýza podnikatelského prostředí, dále výzkum trhu a na závěr analýza marketingového mixu společnosti Gymbeam. Na základě těhto výzkumů a analýz jsou stanovena vlastní doporučení.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses