Zavádění ERP systémů do malých a středních organizací - Nguyen, Quang Anh (2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na řešení ERP systémů, jejich principy a způsoby zavádění do malých a středních organizací. Teoretická část bakalářské práce si klade za cíl představit oblast ERP systémů, jejich historický vývoj v čase, metodiky implementace a jejich trendy. Praktická část bakalářské práce se zabývá rozborem zavádění ERP systému ve vybrané společnosti.