Zavádění ERP systémů do malých a středních organizací - Nguyen, Quang Anh; Svatá, Vlasta, 1952-; Vaněk, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na řešení ERP systémů, jejich principy a způsoby zavádění do malých a středních organizací. Teoretická část bakalářské práce si klade za cíl představit oblast ERP systémů, jejich historický vývoj v čase, metodiky implementace a jejich trendy. Praktická část bakalářské práce se zabývá rozborem zavádění ERP systému ve vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses