Projektové řízení v oblasti tvorby tatérské ilustrace - Tran, Dominik; Zichová, Tereza; Bedřichová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se zabývá problematikou správného pochopení přání klienta, komunikace s ním a dopracování se společného cíle v uměleckém oboru tatérství. Přínosem této bakalářské práce je také pochopení podstaty jednotlivých stylů a druhů ilustrací a maleb, aby mohly být co nejvěrněji a nejefektivněji přeneseny na pokožku. Aby bylo možné vytvořit požadovaný výsledek, je třeba pochopit médium jako takové a poté jej s dostupnými metodami přenést na plátno – člověka. Teoretická část je zaměřena na správné vedení konzultace s klientem, který si tetování přeje. Je důležité pochopit jeho přání a poté vhodným způsobem přijít na řešení, které by vedlo k jeho maximální spokojenosti. Dále rozebírám různé styly kreslení a malování, stejně jako způsoby a techniky přenášení obrazů na naše plátno. Zaměřuji se na grafické chyby, kterých se začínající tatéři často dopouštějí a které vedou ke špatné trvanlivosti a čitelnosti tetování. V praktické části na základě uskutečněných schůzek s klientem vytvořím ukázky ilustrací připravené na přenesení na kůži s vysvětlením, proč jsou některé ilustrace vhodnější než jiné, ať už z hlediska grafického, nebo z hlediska prozákaznického.
Vedoucí práce: Tereza Zichová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses