Vývoj progresivní webové aplikace - Tran, Thanh Tung; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Cílem diplomové práce je prozkoumání možností, které progresivní webové aplikace oblasti vývoje nabízí. Po rešerši progresivních webových aplikací byly stanoveny jejich požadavky a následně byly popsány metody pro jejich splnění. Součástí práce je také popis omezení progresivních webových aplikací vůči nativním aplikacím. Pro demonstraci progresivní webové aplikace je navržen a implementován prototyp progresivní webové aplikace pro správu rezervací. Pomocí analýzy existujících řešení byly specifikovány funkční požadavky. Klientská část je postavena na ReactJS a serverová část na NodeJS. Zhodnocení výsledné implementace je v práci také popsáno.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses