Možnosti programu Cinema 4D při tvorbě komplexní 3D scény ve videohrách - Dolejš, Ondřej; Bubeníček, Jan; Dušek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce je zaměřená na využití programu Cinema 4D při zpracovávání komplexní 3D scény. Má za úkol provést čtenáře kompletním procesem. Teoretická část má za úkol čtenáři přiblížit možnosti 3D grafiky, a tak se zaměřuje na její historický vývoj, a na základní funkce programu Cinema 4D a problémy s nimi spjaté. Následně pak představí pokročilejší funkce programu, které jsou během procesu tvorby komplexní 3D scény potřebné. V praktické části provede bakalářská práce čtenáře každým jednotlivým krokem tvorby za pomoci aplikování poznatků z teoretické části. Od landscapingu, po tvorbu modelů, až po jejich dosazení do scény a její následný import do Unreal Engine 4.
Vedoucí práce: Jan Bubeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses