Transformace tanečního sportu v olympijský sport - Cihlářová, Anna (2021)
Práce se zabývá procesem, který je třeba podstoupit, aby se taneční sport stal sportem olympijským. Hlavním cílem je zjistit, kdo jsou hlavní aktéři sportovních vyjednávání v tanečním sportu a jaké diplomatické nástroje pro to používají.