Transformace tanečního sportu v olympijský sport - Cihlářová, Anna; Kočí, Kateřina; Votoupalová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Práce se zabývá procesem, který je třeba podstoupit, aby se taneční sport stal sportem olympijským. Hlavním cílem je zjistit, kdo jsou hlavní aktéři sportovních vyjednávání v tanečním sportu a jaké diplomatické nástroje pro to používají.
Vedoucí práce: Kateřina Kočí
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní politika a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses