Návrh a implementace chatbota pro informační podporu veřejnosti o situací onemocnění COVID-19 - Nguyen, Quang Minh; Stanovská, Iva; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a tvorbou chatbota, který odpovídá na základní otázky týkající se onemocnění COVID-19, provádí diagnózu příznaků uživatele a poskytuje aktuální epidemické statistiky. V práci je proveden kvalitativní výzkum ve formě hloubkového rozhovoru, který slouží k získání dat potřebných pro návrh chatbota. Navržený chatbot je implementován za pomoci nástrojů zvolených v rámci analýzy platforem. Zhotovený chatbot poskytuje v době koronavirové krize informační podporu pro veřejnost prostřednictvím informací, doporučení a statistických dat.
Vedoucí práce: Iva Stanovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses