Smlouva o zájezdu - Kašparová, Michaela; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vacuška, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Diplomová práce se zabývá smlouvou o zájezdu a jejím zánikem. Cílem práce je shrnutí možných řešení „voucherů“ z hlediska tuzemské a evropské úpravy (s přihlédnutím k praxi). Pozornost je věnována samotné historické úpravě smlouvy o zájezdu, dále její současné úpravě a s tím spojenými důležitými pojmy. V práci je přehled možných zániků smlouvy o zájezdu. Stěžejním bodem je poslední kapitola, kde je pojednáno o koronavirové pandemii a jejím dopadům ve vztahu ke smlouvě o zájezdu.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses