QR kódy - podpora v ICT produktech - Ersova, Marina (2021)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat požadavky na IT podporu, která umožňuje využití potenciálu QR kódů v podnikání a následně vyhodnotit úrovně naplnění těchto požadavků v ICT produktech. Za účelem splnění cíle byl definován pojem QR kód. Následně byla popsána charakteristika a struktura daného symbolu. V další části byly identifikovány oblasti využití a potřebné funkce. Prostřednictvím stanovených kritérií byl proveden sběr dat a výsledek představuje seznam ICT produktů podporující funkce QR kódu. V následující části této práce bylo provedeno zhodnocení podpory nabízených funkcí. V praktické části jsou prezentovány zjištěné informace.