Zálohování dat a IT systémů v prostředí domácnosti - Apatenko, Ivan (2021)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat nabídku ICT řešení na českém trhu, která umožňuje zálohování dat a IT systému v prostředí domácnosti. Pomocí tohoto výzkumu by měla být schopná daná domácnost zanalyzovat a implementovat zálohování pro jejich domácí prostředí. V první kapitole byla definovaná východiska, která odpovídají na dvě rešeršní otázky. Druhá kapitola s názvem metodika slouží pro stanovení proběhu analýzy ICT produktu poskytující zálohování. Ve třetí kapitole jsou prezentovány a interpretovány data o ICT produktech. Tato kapitola slouží pro zhodnocení výsledku této bakalářské práce.