Nanovlákenná ochrana lůžkovin a její komerční potenciál - Slavíková, Dominika (2021)
Tato diplomová práce se věnuje podnikání v oblasti nanovlákenných struktur se zaměřením na konkrétní nanovlákenný produkt. Hlavním cílem práce je zhodnocení komerčního potenciálu povlaku na matraci z nanovlákna z pohledu zákazníků, vedlejším cílem je základní edukace v oblasti tohoto dynamicky se rozvíjejícího odvětví. Ke zhodnocení komerčního potenciálu produktu je využita analýza konkurence a proveden kvantitativní výzkum za pomoci online dotazníkového šetření. Práce může sloužit jako inspirace pro podnikatele, kteří uvažují o vstupu na trh s nanovlákennými produkty.