Nanovlákenná ochrana lůžkovin a její komerční potenciál - Slavíková, Dominika; Andera, Michal, 1984-; Svobodová, Ivana, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato diplomová práce se věnuje podnikání v oblasti nanovlákenných struktur se zaměřením na konkrétní nanovlákenný produkt. Hlavním cílem práce je zhodnocení komerčního potenciálu povlaku na matraci z nanovlákna z pohledu zákazníků, vedlejším cílem je základní edukace v oblasti tohoto dynamicky se rozvíjejícího odvětví. Ke zhodnocení komerčního potenciálu produktu je využita analýza konkurence a proveden kvantitativní výzkum za pomoci online dotazníkového šetření. Práce může sloužit jako inspirace pro podnikatele, kteří uvažují o vstupu na trh s nanovlákennými produkty.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses