Využitie assessment centra pri nábore zamestnancov - Mitríková, Veronika; Němec, Otakar; Slezák, Marcel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Témou tejto diplomovej práce je analýza assessment centra v konkrétnej medzinárodnej spoločnosti. Práca popisuje metódu assessment centra a jeho využitia. Cieľom je priniesť teoretický základ a na základe neho doplniť assessment centrum v organizácii o konkrétne návrhy k zlepšeniu tohto procesu. Diplomová práca analyzuje aktuálne moderné trendy v rámci tematiky assessment centier, popisuje jednotlivé fázy assessment centra, prináša rôzne typy modelových situácií, ktoré môžu byť využité. Teoretická časť je ďalej zameraná na výhody a nevýhody, ktoré táto metóda prináša. V neposlednom rade diplomová práca analyzuje assessment centrum v medzinárodnej spoločnosti a popisuje jeho celý priebeh.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses