Generátor dokumentů z připravených šablon - Jaroš, Jan (2021)
Diplomová práce se zabývá generováním docx dokumentů z předem vytvořených šablon. Tohoto řešení je docíleno díky vytvořené architektuře v cloudovém prostředí a pomocí vlastního návrhu, jak zástupné symboly v šablonách nahrazovat.