Generátor dokumentů z připravených šablon - Jaroš, Jan; Gála, Libor, 1965-; Mašek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Diplomová práce se zabývá generováním docx dokumentů z předem vytvořených šablon. Tohoto řešení je docíleno díky vytvořené architektuře v cloudovém prostředí a pomocí vlastního návrhu, jak zástupné symboly v šablonách nahrazovat.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses