Hodnocení investičního projektu Krabičková dieta - Henig, Jakub; Sieber, Patrik, 1977-; Ryška, Tomáš, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit investiční příležitost založení společnosti Krabičková dieta, specializující se na rozvoz zdravých, dietně upravených jídel, nutričně sestavených dle požadavků klienta. Práce se skládá z teoretické, metodologické a praktické části. V teoretické části budou nejdříve popsány jednotlivé pojmy spojené s podnikáním a poté se budu soustředit na popis jednotlivých částí podnikatelského plánu. V metodologické části pak popíši primární a sekundární data využitá v části praktické. V praktické části se pak budu zabývat sestavením konkrétního podnikatelského plánu, který bude obsahovat shrnutí, popis podnikatelské příležitosti, popis společnosti, analýzu trhu, marketingovou a obchodní strategii, finanční plán a zhodnocení finanční části, a nakonec finální analýzu silných stránek, slabých stránek, příležitostí a hrozeb pomocí SWOT a analýzu rizik expertním hodnocením.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses