Implementace chatbota pro fitness zařízení - Pfeiffer, Jan (2021)
Účelem této bakalářské práce je vytvoření chatbota pro fitness zařízení. Práce začíná charakteristikou dané problematiky chatbotů v rámci služeb pro zákazníky. Dále obsahuje kvalitativní výzkum, díky němuž se zachytily poznatky o fungování fitness centra. Na jejich základě je provedená analýza řešení a návrh konverzace. Práce zahrnuje průzkum trhu i s výběrem řešení a dokumentaci vypracování chatbota. Výsledkem je chatbot, který odpovídá na otázky zákazníků fitness centra a provádí jejich příkazy a požadavky.