Implementace chatbota pro fitness zařízení - Pfeiffer, Jan; Vencovský, Filip; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Účelem této bakalářské práce je vytvoření chatbota pro fitness zařízení. Práce začíná charakteristikou dané problematiky chatbotů v rámci služeb pro zákazníky. Dále obsahuje kvalitativní výzkum, díky němuž se zachytily poznatky o fungování fitness centra. Na jejich základě je provedená analýza řešení a návrh konverzace. Práce zahrnuje průzkum trhu i s výběrem řešení a dokumentaci vypracování chatbota. Výsledkem je chatbot, který odpovídá na otázky zákazníků fitness centra a provádí jejich příkazy a požadavky.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses