Marketingová strategie v začínající firmě - Píchová, Pavlína; Procházková, Markéta; Vondra, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem diplomové práce bylo provést situační analýzu mikroprostředí i makroprostředí, ověřit potenciál trhu pro vstup nové firmy a vybrat primární cílovou skupinu, pro níž se sestaví marketingový mix služby. Pro shrnutí analýzy byla zvolena metoda IFE, EFE Matrix počítající skóre jednotlivých faktorů SWOT a doporučující konkrétní druh strategie. Dále byla použita analýza ANOVA a korelační koeficienty zjišťující závislost ceny na klíčových parametrech. Závěrem práce byl vybrán a definován segment cílové skupiny a dle jeho preferencí byl sestaven marketingový mix začínající firmy doplněný o další doporučení.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses