Komunikační strategie event space pro start-up komunitu - Jarolímek, Jakub; Vondra, Zdeněk; Horný, Stanislav, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou komunikační strategie coworkingového centra Next Zone, které nabízí prostředí pro organizování hybridních eventů a zároveň zázemí pro technologické startupy. Jelikož se jedná o novou značku, o které cílová skupina nikdy neslyšela, cílem práce je vypracovat komunikační strategii, na základě které bude moci klient představit Next Zone cílové skupině. Hlavním cílem komunikace je prodej vstupenek na akce, které služba organizuje. Obecným cílem projektu vytvoření dokola vracející se skupiny návštěvníků. Při zpracování analýzy trhu jsou využity metody sekundárního výzkumu a pro analýzu cílové skupiny metoda hloubkových rozhovorů. Pro navrhování strategie je definována cílová skupina, vytvořen insight metodou OUA a využita metoda STDC. Výsledkem práce je nová přepracovaná komunikační strategie, která se odráží od původní verze a rozšiřuje jí o poznatky nabyté podrobným výzkumem a pečlivým využitím metod. Na jejím základě je následně vypracován návrh konkrétní kampaně. Komunikační strategie byla představena vedoucímu manažerovi projektu Next Zone a počítá se s jejím nasazením v první polovině rok 2022.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses