Business model firmy na prodej pelet - Kornuta, Erik Charles; Válek, Lukáš; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem bakalářské práce bylo sestavit pečlivý a prospěšný business model Lean Canvas pro podnikatelský nápad, kterým je založení nočního klubu v Třinci. K realizaci cíle bylo zapotřebí vypracovat teorii k dané problematice a uvést znalosti a metodiky, díky čemuž byla vyhotovena praktická část bakalářské práce. V praktické části je uvedena analýza prostředí podniků a charakteristika stavebních prvků business modelu Lean Canvas. Díky získaným údajům byl shrnut výsledek. Také byla uvedena SWOT analýza za účelem většího přínosu.
Vedoucí práce: Lukáš Válek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses