Retromarketing a nostalgie v televizní reklamě - Hůlová, Alice; Koudelka, Jan; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Cílem bakalářské práce Retromarketing a nostalgie v televizní reklamě je ukázat prvky nostalgie a retromarkrtingu v televizní reklamě. Po teoretickém načerpání informací o nostalgii, retromarketingu, reklamě a spotřebním chování, přišlo zkoumání na již odvysílaných televizních reklamách. Byly zde vymezeny prvky, které se v nich vyskytovaly. Pro objektivnější určení prvků a zjištění, jak nostalgii a retromarketing vnímá veřejnost, byl vytvořen dotazník, ze kterého vyšla primární data. Pro data sekundární byla použita mediální příručka MML-TGI a webové stránky vybraných společností. Na závěr práce byla sepsána marketingová doporučení.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses