Rozvoj a řízení kreativity v grafických studiích - Záhorský, Jan Martin; Prokůpek, Marek, 1987-; Horňáková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Tato diplomová práce se zabývá managementem kreativity v grafických studiích. V teoretické části je nejprve představena problematika v širší rovině a s použitím odborné literatury vysvětleny základní pojmy používané dále v textu. Následně se práce věnuje specifikám řízení a rozvoje kreativity přímo v grafických studiích perspektivou zahraniční literatury. Praktická část má pak za cíl prostřednictvím kvantitativního výzkumu ve formě dotazníkového šetření mezi grafickými studii z Unie grafického designu z. s. vyvrátit či upřesnit hypotézu vycházející z citátu Erik Spiekermann o personálním nastavení kreativních týmů grafických studií a zpochybnit, potvrdit či doplnit výsledky předchozích výzkumů kreativity v grafických studiích.
Vedoucí práce: Marek Prokůpek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses