Podnikatelský plán – zdravý fastfood - Srnec, Kryštof (2022)
Cíle této bakalářské práce byly shrnout literaturu na téma podnikatelských plánů, a také vytvořit podnikatelský plán pro spatřovanou příležitost v sektoru fastfoodů. Na základě tohoto plánu pak vyhodnotit, zda je příležitost realizovatelná a životaschopná. Teoretická část představuje podnikatelské plánování, jeho postupy, metody a možné nástroje, které lze použít – např. Business model Canvas a další. Jsou také zmíněny hlavní faktory úspěchu v sektoru fastfoodů. V praktické části je vytvořen samotný podnikatelský plán pro zdravý fastfood. Jsou použity metody, jako je např. Business model Canvas, empatická mapa a metody finančního plánování. Na základě tohoto plánu lze vidět, že je