Podnikatelský plán – zdravý fastfood - Srnec, Kryštof; Mikan, Pavel, 1963-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cíle této bakalářské práce byly shrnout literaturu na téma podnikatelských plánů, a také vytvořit podnikatelský plán pro spatřovanou příležitost v sektoru fastfoodů. Na základě tohoto plánu pak vyhodnotit, zda je příležitost realizovatelná a životaschopná. Teoretická část představuje podnikatelské plánování, jeho postupy, metody a možné nástroje, které lze použít – např. Business model Canvas a další. Jsou také zmíněny hlavní faktory úspěchu v sektoru fastfoodů. V praktické části je vytvořen samotný podnikatelský plán pro zdravý fastfood. Jsou použity metody, jako je např. Business model Canvas, empatická mapa a metody finančního plánování. Na základě tohoto plánu lze vidět, že je
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses