Mediální plánování – efektivnost reklamy - Jeřábek, Filip; Pour, Jan; Hladík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Tato práce má za cíl navrhnout pilotní řešení pro překonání informační propasti způsobené velkým počtem nástrojů v oblasti digitálního marketingu. Neexistence spolehlivého „one point of truth“ bodu velmi snižuje relevantnost dostupných dat a klade velký důraz na dobrý úsudek a senioritu každého specialisty. Výsledkem tohoto projektu je pomocí ETL transformace při využití dat z ERP systému, webové analytiky a dalších marketingových nástrojů a platforem tento „one point of truth“ vytvořit.
Vedoucí práce: Jan Pour
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet