Podnikateľský plán na služby v oblasti privátneho wellness v Prahe - Dufala, Mario (2021)
Táto práca má za cieľ vypracovať podnikateľský plán pre podnik v službách privátneho wellness. Vytvorenie marketingového plánu vrátane cenotvorby. Zhodnotenie rentability v troch možných scenároch a zhodnotenie rizík. Práca je rozdelená do dvoch častí na teoretickú časť a praktickú časť. V teoretickej časti sa práca zaoberá pojmami spojenými s tvorbou podnikateľského plánu, marketingom a finančnou analýzou. Praktická časť je zameraná na spracovanie podnikateľského plánu pre konkrétnu spoločnosť.