Podnikateľský plán na služby v oblasti privátneho wellness v Prahe - Dufala, Mario; Kaňková, Eva, 1975-; Koľveková, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2021)
Táto práca má za cieľ vypracovať podnikateľský plán pre podnik v službách privátneho wellness. Vytvorenie marketingového plánu vrátane cenotvorby. Zhodnotenie rentability v troch možných scenároch a zhodnotenie rizík. Práca je rozdelená do dvoch častí na teoretickú časť a praktickú časť. V teoretickej časti sa práca zaoberá pojmami spojenými s tvorbou podnikateľského plánu, marketingom a finančnou analýzou. Praktická časť je zameraná na spracovanie podnikateľského plánu pre konkrétnu spoločnosť.
Vedoucí práce: Eva Kaňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses