Dátovo riadená logistika - Spál, Milan; Pour, Jan; Hladík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Záverečná práca „Dátovo riadená logistika“ je realizovaná v spoločnosti RT Logistic, ktorá sa zameriava na zabezpečenie prepravy poľnohospodárskych komodít, hnojív, osív a tekutých komodít. Spoločnosť patrí do skupiny Envien Group, ktorá je jedným z najvýznamnejších a najsilnejších zoskupení spoločností v strednej a východnej Európe, podnikajúcich v oblasti výroby biopalív, používaných v motorových palivách – nafte a benzíne. V rámci pilotného projektu máme k dispozícii dáta z GPS, od jedného z našich dopravcov, ktoré spájame s internými dátami o časových oknách prepráv z nášho ERP. Na monitorovaných vozidlách budeme priebežne vyhodnocovať či sú schopní, na základe aktuálnej polohy a vzdialenosti, stihnúť časové okno na vykládku, prípadne nakládku vo firme. Cieľom je lepší manažment logistiky a zvýšenie efektivity napĺňania časových okien dopravcov.
Vedoucí práce: Jan Pour
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet