Využití Regulatory Intelligence pro výrobce zdravotnických pomůcek - Krejčíř, Jan; Černý, Jan; Urbánek, Matyáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Výrobci zdravotnických pomůcek v dnešní době pandemie covid-19 čelí obrovskému tlaku na zvýšení kapacit produkce a na rychlý vývoj nových produktů, které následně v co nejkratším intervalu potřebují uvést na trh pro návratnost jejich investic. Trh ZP a poptávka po jednotlivých produktech je díky pandemii velice volatilní, a je proto tím více důležité orientovat se v často měnících se legislativních požadavcích či je velice dobře znát, aby celý proces byl pro všechny zainteresované subjekty co nejvíce efektivní. Práce se zaměřuje na trh Evropské unie a má za cíl vypracovat obecnou metodiku pro uvedení zdravotnického prostředku na trh, která je jednoduše aplikovatelná na všechny typy ZP, a zároveň se její jednotlivé sekce dají částečně zautomatizovat pomocí systému včasného varování. Pro automatizaci budou v práci aplikovány prvky Regulatory Intelligence ve formě webových alertů, konsolidace informačních zdrojů do přehledných RSS feedů a následně sdílení informací koncovým uživatelům.
Vedoucí práce: Jan Černý
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet