Machine Learnining for Financial Forecasting_Marian Baloga - Baloga, Marian; Zimmermann, Pavel, 1980-; Sládek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2021)
Topic of MBA project is Gross profit margin prediction in specific business situation of freight forwarder. The objective of the project was a development of predictive model based on machine learning algorithm.
Vedoucí práce: Pavel Zimmermann
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet