Systém odměňování pracovníků z pohledu generačních rozdílů - Gertsovskiy, David (2021)
Téma se zaměřuje na zjištění rozdílů v preferovaném systému odměňování mezi různými generacemi, konkrétně Baby Boomers a generace Y. Součástí práce budou dotazníky pro zaměstnané patřící k těmto generacím. Díky tomu získáme pohled na systém odměňování z pohledu zaměstnanců patřících k různým generacím a navrhneme nová opatření.