Systém odměňování pracovníků z pohledu generačních rozdílů - Gertsovskiy, David; Ježková Petrů, Gabriela; Kalenský, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Téma se zaměřuje na zjištění rozdílů v preferovaném systému odměňování mezi různými generacemi, konkrétně Baby Boomers a generace Y. Součástí práce budou dotazníky pro zaměstnané patřící k těmto generacím. Díky tomu získáme pohled na systém odměňování z pohledu zaměstnanců patřících k různým generacím a navrhneme nová opatření.
Vedoucí práce: Gabriela Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses