Aplikace metod operačního managementu - Kaňka, Daniel; Váchová, Lucie; Vašíčková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Práce pojednává o živnosti zabývající se prodejem zboží podléhajícího rychlé zkáze z oblasti fitness a zdravého životního stylu a jejím přístupu k řízení zásob. V práci navrhuji proces optimalizace řízení zásob nejprve logickým roztříděním širokého portfolia výrobků a následným stanovením prognózovací metody pro ony výrobky za účelem dosažení lepšího souladu nabídky s poptávkou. V závěru práce uvádím přínosy pro živnost jako takovou.
Vedoucí práce: Lucie Váchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses