Rezervační systém sportovišť jako webová aplikace - Beneš, Dominik; Fortinová, Jana; Stašek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu současného stavu, vymezit požadavky na rezervaci sportovišť města Aše a v neposlední řadě navrhnout a realizovat webovou aplikaci. Začátek práce se věnuje rešerší závěrečných prací a zdrojů, aby čtenář pochopil všechny oblasti, kterým se práce věnuje. Po rešerších následuje analýza současného stavu, kde je popsán současný stav rezervací sportovišť v rámci vybraného města, vymezení požadavků na aplikaci a přehled alternativních řešení, která se vyskytují na trhu. Následně je ztvárněn návrh celé webové aplikace, kde se práce věnuje diagramu případu užití, návrhu databáze a návrhu rozložení jednotlivých stránek. Jako stěžejní část práce je zaměřena na realizaci řešení, kde jsou popsány důležité funkcionality v rámci webové aplikace. Závěrečná část práce se věnuje možnému vylepšení aplikace a návrhu na budoucí vývoj a rozšíření.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses