Analýza a návrh optimalizace reportingového systému pro podporu manažerských rozhodování v konkrétním podniku - Štruncová, Martina (2022)
Předmětem této diplomové práce je analýza a návrh optimalizace reportingového systému pro podporu manažerských rozhodování v konkrétním podniku. Teoretická část se věnuje vymezení controllingu a především reportingu obecně, zaměřuje se na reportingový systém, jeho informační základnu a využití informačních nástrojů v této problematice. V aplikační části je představen analyzovaný podnik, jeho přístup k reportingu a dosavadní řešení systému reportingu. V závěru práce jsou podniku poskytnuta doporučení týkající se reportingového systému.