Analýza a návrh optimalizace reportingového systému pro podporu manažerských rozhodování v konkrétním podniku - Štruncová, Martina; Šoljaková, Libuše; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Předmětem této diplomové práce je analýza a návrh optimalizace reportingového systému pro podporu manažerských rozhodování v konkrétním podniku. Teoretická část se věnuje vymezení controllingu a především reportingu obecně, zaměřuje se na reportingový systém, jeho informační základnu a využití informačních nástrojů v této problematice. V aplikační části je představen analyzovaný podnik, jeho přístup k reportingu a dosavadní řešení systému reportingu. V závěru práce jsou podniku poskytnuta doporučení týkající se reportingového systému.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses