Financovanie podniku vo fáze rýchleho rastu - Šulan, Peter Lukáš; Jablonský, Petr; Krabec, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Spoločným znakom rýchlo rastúcich podnikov pôsobiacich v Českej republike je obmedzený prístup k externým zdrojom financovania, ktorý je zároveň jeden z kľúčových faktorov úspešného naplnenia ich rastového potenciálu. S týmto problémom sa taktiež stretáva aj český výrobca luxusných cestných bicyklov, na ktorého bude zameraná analytická časť tejto diplomovej práce. Cieľom práce bude zostavenie finančného plánu podniku na obdobie 2022-2026 a porovnanie vybraných zdrojov externého financovania vzhľadom k potrebám a podmienkam tohto podniku.
Vedoucí práce: Petr Jablonský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses