Posouzení realizace projektu FVE elektrárny - Jirouš, Samuel (2022)
Práce analyzuje problematiku fotovoltaických elektráren, mapuje aspekty, které by měl případný investor vzít v potaz a prozkoumat před rozhodnutím do FVE investovat. Druhá část práce analyzuje konkrétní projekt a to sice fotovoltaickou elektrárnu na střeše haly společnosti TOPTRANS, kde byla provedena především ekonomická analýza projektu s dostupnými daty. Zmíněna byla i některý rizika, která by projekt mohla do budoucna ohrozit.