Posouzení realizace projektu FVE elektrárny - Jirouš, Samuel; Brabenec, Tomáš; Dvořák, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Práce analyzuje problematiku fotovoltaických elektráren, mapuje aspekty, které by měl případný investor vzít v potaz a prozkoumat před rozhodnutím do FVE investovat. Druhá část práce analyzuje konkrétní projekt a to sice fotovoltaickou elektrárnu na střeše haly společnosti TOPTRANS, kde byla provedena především ekonomická analýza projektu s dostupnými daty. Zmíněna byla i některý rizika, která by projekt mohla do budoucna ohrozit.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses