Ekonomika privátní zubní praxe - Svoboda, Daniel; Šmídová, Radana, 1977-; Konětopský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Předmětem bakalářské práce je především popis financování soukromé zubařské praxe. V teoretické části se setkáme především s představením stomatologického trhu. Jeho velikost a strukturu v čase. Dále je zaměřena na výdaje a náhrady pojišťoven, jak na absolutní, tak na individuální úrovni. Teoretická část je zakončena vysvětlením minutové kalkulace. Praktická část již pracuje s konkrétními hodnotami privátní zubní praxe, kalkulaci aplikuje a výsledné hodnoty jsou srovnávány s kompenzacemi od pojišťoven. Následně jsem nastínil současný problém spojený s náhradami a jeho možná východiska.
Vedoucí práce: Radana Šmídová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses