Vliv benefitů na uchazeče při uzavírání pracovního poměru ve vybraném podniku. - Budíková, Jana; Hanousek, Vladimír; Šimáček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2023)
Bakalářská práce se zabývá vlivem benefitů na uchazeče při uzavírání pracovního poměru ve vybraném podniku. Cílem práce je identifikovat a zhodnotit, jak velký vliv mají benefity, které nabízí vybraný podnik uchazečům. Identifikovat, jestli a do jaké míry jsou pro zaměstnance při rozhodování o zaměstnavateli prioritní benefity, které jim společnost nabízí, nebo jestli u nich stále převládá výše mzdy, či úplně jiný parametr. Dílčím cílem je zjistit, jak zaměstnanci podniku vnímají systém poskyto-vaných zaměstnaneckých výhod a které benefity zaměstnanci preferují a které nao-pak. Výzkumná část je realizována pomocí kvantitativního výzkumu, konkrétně pomocí dotazníkové šetření. K zpracování získaných dat je použita popisná statisti-ka. Výsledkem práce je zjištění, co je klíčové pro uchazeče o zaměstnání a jak za-městnanci celkově vnímají benefitní systém podniku.
Vedoucí práce: Vladimír Hanousek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses