Management krajiny jezera Medard a občané - Nedvědová, Michaela; Syrovátka, Oldřich; Janura, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá rekultivací a budoucností jezera Medard. Cílem této práce bylo zjistit, jak občané přilehlých měst jezera Medard vnímají jeho rekul-tivaci, a co ví o budoucnosti jezera Medard, popřípadě jak tuto možnost vnímají. Vyhodnocení probíhalo pomocí dotazníkového šetření. Zjištění budoucnosti a názo-ry respondentů, s nimiž probíhal rozhovor, byla další část práce. V závěru práce je doporučení, jak zvýšit informovanost občanů, aby zmizely jejich obavy, či se změnil jejich názor na chystanou budoucnost okolí jezera.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses